Venrooy Tandtechniek maakt ook 3D prothese

Venrooy Tandtechniek bekijkt samen met u of dit voor u een betere behandeling is dan een conventioneel vervaardigde prothese. Het aanmeten van de prothese gebeurt door middel van een 3d-scan van uw gebit. Uw gebitsprothese wordt vervolgens digitaal ontworpen en volledig computergestuurd gefreesd. Hierdoor past uw gebitsprothese altijd perfect en ondervindt u geen last van een loszittend kunstgebit. De gebitsprothese is bovendien snel klaar: behandeling is al mogelijk in twee afspraken.

 

Digitale opslag

Doordat het digitale ontwerp van de gebitsprothese eenvoudig digitaal opgeslagen kan worden, is het bij beschadigingen of verlies van de prothese mogelijk om snel en eenvoudig een vervangend exemplaar te realiseren. Wanneer uw huidige gebitsprothese is beschadigd of kwijtgeraakt kunt u contact met ons opnemen, dan zorgen onze tandtechnici ervoor dat u weer snel over een passende gebitsprothese kunt beschikken.

Meer informatie

Wilt u een afspraak maken voor het gemakkelijk en snel aanmeten van een 3d-prothese? Of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan telefonisch contact op met Venrooy Tandtechniek of vul ons contactformulier in.

Wij nodigen u ook graag uit voor een vrijblijvend gesprek in onze praktijk. U kunt terecht in onze vestigingen in Rotterdam Kralingen en Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij zijn ook eenvoudig bereikbaar vanuit omringende plaatsen als Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Moordrecht en Zevenhuizen. Beide vestigingen hebben voldoende parkeergelegenheid

Wij werken nauw samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Wilt u een afspraak maken voor het gemakkelijk en snel aanmeten van een gebitsprothese? Of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan telefonisch contact op met Venrooy Tandtechniek of vul ons contactformulier in.