Plaatjes, een mini prothese

Een plaatje is de ideale oplossing in het geval van een paar verloren of getrokken tanden of kiezen. Een plaatje is een gedeeltelijke gebitsprothese gemaakt van tandvlees gekleurde kunsthars waarin kunsthars tand of kiezen zijn bevestigd. Het plaatje steunt grotendeels op het gehemelte en voor een deel ook op de overgebleven tanden en kiezen.

Venrooy Tandtechniek staat garant voor een professionele vervaardiging van de gedeeltelijke prothese. Voor buitenstaanders zijn de kunsthars tanden en kiezen vrijwel niet te onderscheiden van echte tanden en kiezen.

Kleur tanden en kiezen

Om de plaatprothese zo echt mogelijk te laten lijken, stemmen wij de kleur van de tanden en kiezen in de prothese af of die van uw overgebleven tanden en kiezen. De kleur van de tanden en kiezen in het plaatje wordt uiteraard in samenspraak met u bepaald. Wij maken hierbij gebruik van een kleurstaal met kleuren variërend van wit tot geel en grijs.

Reparatie plaatje

Ook voor reparaties aan de plaatprothese bent u bij Venrooy Tandtechniek aan het juiste adres. 

Maak bij beschadigingen of verlies van uw plaatprothese direct een afspraak bij Venrooy Tandtechniek.

Wij werken nauw samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Wilt u een afspraak maken voor het gemakkelijk en snel aanmeten van een gebitsprothese? Of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan telefonisch contact op met Venrooy Tandtechniek of vul ons contactformulier in.