Klikgebit laten maken?

Venrooy Tandtechniek is specialist in het aanmeten en vervaardigen van klikgebitten. Een klikprothese wordt vastgeklikt op implantaten in uw boven- of onderkaak. Het klikgebit is uitneembaar waardoor het makkelijk te reinigen is. Bij Venrooy Tandtechniek kunt u zowel terecht voor zowel de onder- als de bovenprothese.

Een implantaat gedragen prothese is de perfecte oplossing voor een loszittend kunstgebit. Met een klikgebit kunt u weer zonder zorgen eten, lachen en praten. Bovendien heeft u geen kleefpasta meer nodig.

Klikprothese of kunstgebit?

Wellicht twijfelt u nog welk type gebitsprothese het beste bij u past. Venrooy Tandtechniek staat u graag bij met deskundig advies. Een voordeel van een klikgebit ten opzichte van een kunstgebit is dat de implantaten voorkomen dat de kaken gaan slinken. Wanneer u een kunstgebit heeft kunnen de slinkende kaakranden ertoe leiden dat de prothese los gaat zitten, want leidt ongemak en mogelijk zelfs pijn. Een ander voordeel van een klikgebit is dat uw gehemelte vrij blijft, terwijl dit bij een kunstgebit niet het geval is.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken voor het aanmeten en plaatsen van een klikgebit kunt u contact opnemen met Venrooy Tandtechniek. Voor een uitgebreide toelichting over de voor- en nadelen van klikprotheses kunt u eveneens op afspraak bij ons langskomen voor een vrijblijvend gesprek.

Venrooy Tandtechniek heeft vestigingen in Rotterdam Kralingen en Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij zijn ook makkelijk bereikbaar vanuit Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Moordrecht en Zevenhuizen.

Wij werken nauw samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Wilt u een afspraak maken voor het gemakkelijk en snel aanmeten van een gebitsprothese? Of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan telefonisch contact op met Venrooy Tandtechniek of vul ons contactformulier in.