Reparatie van klikgebitten, frames en kunstgebitten

Bij Venrooy Tandtechniek bent u aan het juiste adres voor de reparatie van klikgebitten, kunstgebitten, plaatjes en frames. U hoeft voor het repareren van gebitsprotheses geen afspraak te maken. De reparatie is klaar terwijl u wacht: een breuk of scheur repareren of het opnieuw inzetten van een tand of kies in de prothese duurt ongeveer een half uur. Bij de reparatie van uw gebitsprothese maak Venrooy Tandtechniek gebruik van de modernste apparatuur.

U bent altijd verzekerd van een perfect resultaat.

Rebasing kunstgebit

Met een volledige gebitsprothese krijgt u op den duur te maken met slinkend kaakbot als gevolg van het ontbreken van tand- en kaakwortels. Het slinkende kaakbot zorgt ervoor dat het kunstgebit niet meer goed past, waardoor het los gaat zitten en mogelijk zelfs pijn veroorzaakt. Bij Venrooy Tandtechniek kunt u uw kunstgebit laten aanpassen, zodat het weer perfect past. Het kunstgebit wordt zo aangepast dat de vrije ruimte tussen de kaak en de prothese wordt opgevuld. Dit wordt rebasing genoemd. Over het algemeen duurt deze behandeling enkele uren.

Vergoeding door verzekeraar

Wanneer uw gebitsprothese is beschadigd krijgt u de reparatie bij de meeste verzekeraars voor 90 procent vergoed vanuit de basisverzekering. Ook de rebasing van het kunstgebit wordt over het algemeen voor 90 procent vergoed. Vergeet echter niet rekening te houden met de kosten van het eigen risico. Met een aanvullende verzekering heeft u mogelijk recht op een volledige vergoeding. Venrooy Tandtechniek adviseert u graag over de vergoedingen voor uiteenlopende reparaties. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars.

Afspraak voor reparatie

Wilt u een afspraak maken voor de reparatie van een klikgebit, kunstgebit, plaatje of frameprothese? Neem dan contact op met Venrooy Tandtechniek. Ook met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Wij hebben vestigingen in Rotterdam Kralingen en in Nieuwerkerk aan den IJssel. Venrooy Tandtechniek is ook eenvoudig te bereiken vanuit Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Moordrecht en Zevenhuizen.

Wij werken nauw samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Wilt u een afspraak maken voor het gemakkelijk en snel aanmeten van een gebitsprothese? Of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan telefonisch contact op met Venrooy Tandtechniek of vul ons contactformulier in.