Kunstgebitten specialist in de regio Rotterdam

Venrooy Tandtechniek is uw specialist in het aanmeten en vervaardigen van kunstgebitten. U kunt bij ons terecht voor twee soorten kunstgebitten: partiële protheses ter vervanging van een deel van de tanden en/of kiezen of volledige protheses ter vervanging van alle tanden en kiezen. Wij zorgen voor een perfect op maat gemaakt kunstgebit, waarmee u zonder zorgen kunt eten, lachen en praten. Het kunstgebit ziet er zeer realistisch uit: voor buitenstaanders is het vrijwel niet te onderscheiden van een echt gebit.

 

Vervaardiging van het kunstgebit

Voordat uw tanden en kiezen getrokken worden, wordt uw kunstgebit aangemeten. Direct na het trekken wordt het gebit geplaatst. Zo hoeft u nooit zonder tanden.

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken voor het aanmeten van een kunstgebit? Hiervoor heeft u geen verwijzing nodig van de tandarts. U kunt ons direct bellen om een afspraak in te plannen. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen.

Venrooy Tandtechniek heeft zowel een vestiging in Rotterdam Kralingen als in in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij zijn ook makkelijk bereikbaar vanuit Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Moordrecht en Zevenhuizen.

Wij werken nauw samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Wilt u een afspraak maken voor het gemakkelijk en snel aanmeten van een gebitsprothese? Of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan telefonisch contact op met Venrooy Tandtechniek of vul ons contactformulier in.